Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru – zakwalifikowane drużyny

Wydarzenia

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru – zakwalifikowane drużyny

12 stycznia 2018

27 lutego w hali Centrum Expo XXI Warszawa odbędą się Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru „Expo Sweet 2018”. Do startu zakwalifikowało się 18 drużyny. Temat mistrzostw to: „Aby życie bardziej osłodzić, trzeba jabłko z krówką pogodzić”.

Organizatorem Mistrzostw jest Expo Sweet EZIG – Europejskie Zgrupowanie Interesów Gospodarczych. Patronami merytorycznymi Mistrzostw są – Fundacja Klub Szefów Kuchni, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni I Cukierni, a także Trendy Chef Team.

Zakwalifikowane drużyny:

Albertina Restaurant & Wine

DoubleTree by Hilton Krakow

Filharmonia Smaku

Hotel Air Port Okęcie

Hotel Hilton / Restauracja Mercato

Hotel Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Restauracja Romantyczna

Hotel Topacz.

Kuchnia i Strych

Restauracja Rynek MMXII Dariusz Kacprzak

Restauracja Amarylis

Restauracja Chef food & friends

Restauracja Cucina

Restauracja Halka (Hotel Aries)

Restauracja Kubicki

Restauracja Sowa

Restauracja Warszawska Hotelu Centrum Sosnowiec

Restauracja Hyćka

Szara Gęś MSHG.

fot. materiały prasowe Expo Sweet