Kongres Szefów Kuchni już w październiku

Wydarzenia

Kongres Szefów Kuchni już w październiku

28 lipca 2017

11 października w Warszawie odbędzie się Kongres Szefów Kuchni. Jest to największe spotkanie szefów kuchni w Polsce.

W debacie ekspertów Szefowie porozmawiają na temat: Trendy społeczne a gastronomia. W jaki sposób przygotować się na nadchodzące zmiany społeczne i rynkowe. W dyskusji udział wezmą m.in. Paweł Oszczyk, Szef restauracji La Rotisserie w Mamaison Hotel Le Regina Warsaw; Jarosław Uściński, Szef i właściciel restauracji Moonsfera oraz Prezes OSSKiC; Michał Molenda, Szef restauracji Kuchnia Otwarta; Karol Lisiński, Manager Centrum Doradztwa Kulinarnego Transgourmet.

Kongres to jedyna w swoim rodzaju okazja do wymiany poglądów pomiędzy Szefami z całej Polski. W trakcie wydarzenia będzie możliwość rozmowy z około 100 Dostawcami HoReCa. Nie zabraknie także warsztatów produktowych.

Program Kongresu

Udział dla Szefów Kuchni i ich Zastępców jest nieodpłatny. Rejestracja jest obowiązkowa.

 

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.