Hochland na targach Eurogastro/World Hotel

Wydarzenia

Hochland na targach Eurogastro/World Hotel

19 kwietnia 2017

Firma Hochland Polska podczas targów Eurogastro/WorldHotel w Warszawie przedstawiła swoją ofertę handlową pod marką Hochland Professional. Za stronę kulinarną na stoisku Hochland Polska przez dni targowe odpowiedzialny był Ernest Jagodziński – pasjonat i artysta w jednym; zwycięzca wielu kulinarnych konkursów, m.in. L’Art de la Cuisine Martell, Kucharz – odkrycie roku; od czerwca 2012 szef kuchni Restauracji Cucina w City Park Poznań. Pokazał on jak w oryginalny i profesjonalny sposób mozna przygotować wykwintne dania z wykorzystaniem serów z oferty Hochland.

– Zespół Sławka Kostrzewy z Food Service Hochland Polska Professional miał możliwość gościć na stoisku wielu dystrybutorów, klientów, a także gości z zagranicy, z segmentu HoReCa oraz B2B. Jednym z efektów rozmów handlowych są już złożone zamówienia oraz sporo rozpoczętych nowych projektów, które zaowocują w niedalekiej przyszłości – powiedział Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.