„Ale pasztet!”  – lista uczestników

Wydarzenia

„Ale pasztet!” – lista uczestników

31 października 2016

Spośród nadesłanych zgłoszeń do udziału w VI edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich „Ale pasztet!”, zostały zakwalifikowane następujące ekipy kucharskie:

KATEGORIA – UCZNIOWIE SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

Milena Koprowska          i Dominika Wolff – Zielona Góra -ZSiPKZ

Krzysztof Kochański i Maciej Żurek – Iłowa –ZSP

Daniel Stabiński i Jakub Szczygielski – Warszawa –ZSG im. prof. E. Pijanowskiego

Cyprian Fijałkowski i Patryk Ulbrych – Bolesłąwiec – ZSOiZ im. mjra. Henryka Sucharskiego

Krzysztof Ozga i Martyna Dybał – Bolesławiec – ZSOiZ im. mjra. Henryka Sucharskiego

KATEGORIA – KUCHARZE PROFESJONALNI

Arkadiusz Dziakowski iDawid Skura – Restauracja Malarska 25 – Wrocław

Dawid Konior i Bartosz Puchałka – Restauracja Miodowa 8 –Wadowice

Kamil Filipski i Bartosz Murwski -Garden Culinary Team –Warszawa

Dawid Klimaniec i Grzegorz Miśta – Gastronomiczny Punkt G Team – Pszczyna

Piotr Pyczot i Kamil Gajda – Restauracja Carska – Białowieża

Jakub Rusinek i Jacek Pałys – Restauracja Oranżeria – Rzeszów

Tomasz Janczewski i Piotr Pawłowski – Restauracja Delight– Łódź

Dmitri Petriv i Paulina Pustelnik –          Paula i Dima – Bielsko-Biała

KATEGORIA – KUCHARZE PROFESJONALNI – EKIPY REZERWOWE

Piotr Polak i Krystian Masny – Dwa Zbóje – Goczałkowice  Zdrój

Sławomir Saguła i Kacper Chorąziak – Nosalowy Dwór Resort & SPA – Zakopane

Jednocześnie przypominam, że zgodnie z Regulaminem (pkt.II/10):

“…Zakwalifikowane ekipy kucharskie zobowiązane są do potwierdzenia swojego udziału w Konkursie (drogą elektroniczną na adres: szczygielski.piotr@interia.pl w terminie do dnia 06 listopada 2016 roku.

Brak potwierdzenia uczestnictwa w Konkursie w wyznaczonym czasie, skutkować będzie dyskwalifikacją i zastąpienie ekipy ekipą rezerwową…”