Dzisiaj półfinał Primerby Cup 2016

Wydarzenia

Dzisiaj półfinał Primerby Cup 2016

08 czerwca 2016

Dzisiaj w półfinale Primerby Cup 2016, który odbędzie się 8 czerwca w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions przy ul. Bałtyckiej 43 w Poznaniu, wezmą udział:

  • Szef drużyny Marcin Trzciński, kucharz pomocniczy Michał Kowalski – Hotel Platinum Palace, Restauracja Enjoy w Poznaniu
  • Szef drużyny Paweł Zasławski, kucharz pomocniczy Maciej Kubicki – Restauracja Muga w Poznaniu
  • Szef drużyny Daniel Uliczny, kucharz pomocniczy Krzysztof Ruciński – Restauracja Winosfera w Warszawie
  • Szef drużyny Paweł Spodzieja, kucharz pomocniczy Marcin Janicz – Hotel HP Park w Poznaniu
  • Szef drużyny Dawid Zimny, kucharz pomocniczy Patryk Krawczyk – Art Hotel we Wrocławiu
  • Szef drużyny Adam Lelewer, kucharz pomocniczy Paweł Przybył – Hotel Navigator w Zbąszyniu
  • Szef drużyny Magda Wacek, kucharz pomocniczy Diana Olechnowicz – Restauracja Amber Room w Warszawie
  • Szef kuchni Michał Koźlicki, kucharz pomocniczy Przemysław Linek – Hotel Sofitel Victoria Warszawa
  • Szef kuchni Mariusz Bryzek, kucharz pomocniczy Mateusz Litwińczuk – Hotel Brant w Warszawie
  • Szef kuchni Kamil Kubiak, kucharz pomocniczy Bartłomiej Szymański – Restauracja Nowa Łódź
  • Szef kuchni Piotr Huszcz, kucharz pomocniczy Paweł Gałecki – Hotel Restauracja Piano Lublin
  • Szef kuchni Dawid Drgas, kucharz pomocniczy Michał Wietrzycki – Bazar Poznański w Poznaniu
  • Szef kuchni Przemysław Gryz, kucharz pomocniczy Rafał Grzegorzek – Hotel SPA Restauracja Art. Deco dr Irena Eris Polanica Zdrój
  • Szef kuchni Michał Wester, kucharz pomocniczy Igor Antoszewski – Olszewskiego 128 we Wrocławiu
  • Szef kuchni Kajetan Świokła, kucharz pomocniczy Patryk Lewandowski – IBB Andersia Hotel Poznań
  • Szef kuchni Mariusz Bubka, kucharz pomocniczy Rafał Wcisło – Browar Lubicz – Kraków
Tematem bieżącej edycji konkursu jest:

Przystawka: świeży tuńczyk, ananas, chili, Primerba Knorr Professional
Danie główne: schab z prosięcia, buraki, orzechy, Primerba Knorr Professional
 
Nagrodą główną w konkursie jest 15 000 zł oraz nominacja do finału Kulinarnego Pucharu Polski.
Zdobywcy drugiego miejsca otrzymają 8 000 zł, a trzeciego 5 000 zł.

 

Na finał konkursu zapraszamy 26 września podczas Targów Polagra GASTRO, odbywających się na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.