Znamy już finalistów 10 jubileuszowej edycji Primerby Cup 2015!

Wydarzenia

Znamy już finalistów 10 jubileuszowej edycji Primerby Cup 2015!

11 czerwca 2015

21 września podczas targów Polagra Gastro w Poznaniu w finale Primerba Cup 2015 zmierzą się następujące drużyny:

Szef Drużyny Bartosz Fabiś, Michał Kozłowski – NIFTY No.20, Hotel Puro, Poznań

Szef Drużyny Dominik Karpik, Marcin Milda Hotel Hilton Restauracja Mercato Gdańsk

Szef Drużyny Bartosz Juszko, Wojciech Tunkiewicz – Hotel Omega, Olsztyn

Szef Drużyny Adrian Pilarczyk, Zbigniew Krzyżanowski – Ilonn Hotel, Poznań

Szef Drużyny Kamil Mamerski Paweł Odrzygóźdź, Hotel Westin Warszawa

Szef Drużyny Paweł Kubera, Łukasz Kubera – Restauracja Dobra Truskawka, Nowa koło Wągrowca

Szef Drużyny Przemysław Gryz, Łukasz Zientek – Hotel Spa Dr Irena Eris, Polanica Zdrój

Szef Drużyny Dorota Pajęcka, Grzegorz Bąk – Hotel Ambasadorski, Rzeszów

Oraz Klaudia Jankowska, laureatka Młodego Kreatora Sztuku Kulinarnej 2015.

Konkurs oceniało Jury pod przewodnictwem Grzegorza Kazubskiego – Makro HoReCa Centrum Manager, w składzie:

Grzegorz Labuda – Executive Chef Restauracja Szafarnia 10, Gdańsk

Dominik Brodziak – Executife Chef, Poznań

Rafał Godziemski – Executive Chef Memo Restaurant & Wine, Bydgoszcz

Łukasz Konik – Executive Chef Uzdrowisko Konstancin Zdrój

Tomasz Purol – Executive Chef Blow Up Hotel 5050, Poznań

Andrzej Jakomulski – Executive Chef Hotel Leda Spa, Kołobrzeg

Uczestnicy mieli za zadanie przygotować:

Przystawkę ciepłą przygotowaną z Małży św.Jakuba, ogórka i Primerby Professional Knorr.

Danie główne z combra jagnięcego, gruszki i Primerby Professional Knorr.