Casual Friday czyli Blow Up Hall 5050 na luzie

Wydarzenia

Casual Friday czyli Blow Up Hall 5050 na luzie

24 lutego 2015

Casual Friday w Blow Up Hall 5050 ma na celu przybliżenie restauracji szerszemu gronu, szczególnie młodym ludziom. W każdy piątek w godzinach jej otwarcia (15:00-22:00) będzie tu można wpaść na specjalny obiad składający się z dania głównego, deseru i kawy w cenie 50 zł. Kuchnia chefa Tomasza Purola jest słynna nie tylko w Poznaniu, będzie to więc świetna okazja, aby zjeść coś wyjątkowego, a następnie miło kontynuować wieczór przy drinku w barze Susznia czy w klubach Starego Browaru – Browar Pub Słodownia i SQ Club, znajdującymi się kilka kroków od restauracji.

W najbliższy piątek chef kuchni zaserwuje na danie główne policzek wieprzowy z trawą żubrową, burakami, ziemniakami i pasternakiem, a na deser ciasto czekoladowe z mandarynką, karmelem, orzechami laskowymi oraz espresso. W kolejnych tygodniach będzie przygotowywać inne intrygujące potrawy w cenie 50 zł za zestaw.

Casual Friday w Blow Up Hall 5050 potrwa do wakacji.