Dzisiaj o godz. 17.15 (czasu estońskiego) w Tallinie poznamy wyniki europejskich eliminacji Bocuse d’Or i dowiemy się czy nasz reprezentant - Jakub Kasprzak ze swoim pomocnikiem Patrykiem Paczkowskim wejdą do wielkiego finału w Lyonie.

 

W ramach konkursu wszyscy uczestnicy muszą przygotować dwa dania. W tej edycji są to sum oraz przepiórka. Ponadto kucharze powinni wykonać także dwa sosy, wykorzystać co najmniej trzy dodatki oraz wpleść do potraw składnik pokazujący wpływ tradycji kulinarnej swojego kraju. Konkurs odbywa się bez udziału publiczności.16 października o godzinie 17.15 (czasu estońskiego) przewodniczący jury szef Philip Tessier ogłosi wyniki i dowiemy się kto wejdzie do wielkiego finału w Lyonie. Przypominamy, że tylko 10 najlepszych drużyn pojedzie w czerwcu do Francji.

121714156_10158741189668209_1838055585521506563_o
121714156_10158741189668209_1838055585521506563_o
121599763_10158741189638209_8746321599214758202_o
121599763_10158741189638209_8746321599214758202_o
121687102_10158741189563209_5244620253593408722_o
121687102_10158741189563209_5244620253593408722_o
121642423_10158741189673209_2709243835444392018_o
121642423_10158741189673209_2709243835444392018_o
121683635_10158741189503209_1584273840812599694_o
121683635_10158741189503209_1584273840812599694_o

TEAM POLAND 2020:

Jakub Kasprzak candidate
Patryk Paczkowski - commis
Tomasz Purol - coach
Dominik Brodziak - II coach
Adam Chrząstowski / jury member
Jacek Krawczyk Team Manager

Relacja na żywo:

www.bocusedorpoland.pl

www.facebook.com/bocusedorpoland/

www.bocusedor.com

Poradnik Restauartora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Bocuse d'Or Europe 2020 - contest schedule
Bocuse d'Or Europe 2020 - contest schedule

oprac. red.

Najpopularniejsze