Adam Chrząstowski dyrektorem kulinarnym w Hotelu Arłamów

Ludzie

Adam Chrząstowski dyrektorem kulinarnym w Hotelu Arłamów

Adam Chrząstowski został dyrektorem kulinarnym w Hotelu Arłamów.

Bardzo się cieszę z tego “transferu”. Jestem przekonany, że Adam Chrząstowski wraz z Piotrem Poradą stworzą bardzo mocny zespół, który da nam kulinarny rozwój – poinformował Michał Kozak, prezes zarządu Hotelu Arłamów.

Adam Chrząstowski swoje doświadczenie zawodowe zdobywał m.in. w pięciogwiazdkowych warszawskich hotelach Bristol, Sheraton i Rialto. Był szefem kuchni restauracji Tropikana i Hunters w Szanghaju, które należały do Troy Group. Współtwórcą restauracji Ancora i Ed Red. Od 2018 r. pełni funkcję Prezydenta Akademii Bocuse d’Or Poland. A także od 2019 r. prowadzi działalność doradczą i szkoleniową w branży HoReCa, pod nazwą Adam Chrząstowski Consulting. Ostatnio został współautorem książki „ Gościnność od kuchni”.