Z Andreą Camastra, współwłaścicielem i Szefem Kuchni restauracji „Senses”, która trafiła na prestiżową listę The Diners Club® 50 Best Discovery Series o jego pasji do gotowania, determinacji w realizacji celów i prowadzących do perfekcji eksperymentach kulinarnych rozmawia Magdalena Mirowska.

Z Dawidem Szkudlarkiem, Szefem Kuchni Folwarku Folińscy, wielokrotnym uczestnikiem i zwycięzcą prestiżowych konkursów kulinarnych, reprezentantem Polski w konkursie Bocuse d’Or 2016, o dotychczasowej karierze i planach rozmawia Beata Marcińczyk.

Z Robertem Sową o jego roli w budowaniu rangi polskiej gastronomii, przyjaciołach, których stracił i lekcji życia, jaką dała mu „afera podsłuchowa” oraz o osobach, które podziwia, a także o najnowszym projekcie – restauracji N31 przy ul. Nowogrodzkiej w Warszawie rozmawia Beata Marcińczyk.

Najpopularniejsze