Rozmowa z Jerzym Pasikowskim, twórcą i współorganizatorem wielu konkursów kulinarnych dla kucharzy, popularyzatorem dobrej kuchni i założycielem Polskiej Rady Kulinarnej, Klubu Szefów Kuchni (od 9 lat Fundacji KSK) oraz laureatem Platynowego Hermesa Poradnika Restauratora 2016.

Rozmowa z Tomaszem Janczewskim i Piotrem Pawłowskim, z Restauracji delight w andel’s by Vienna House Lodz – zwycięzcami Dorszowych Żniw.

Rozmowa z Tomaszem Leśniakiem, Szefem Kuchni, który od 10 lat gotuje dla reprezentacji Polski w piłce nożnej o tym, co ważne jest w Jego życiu i spełniających się właśnie marzeniach rozmawia Beata Marcińczyk.

Kim są inspektorzy Michelin? Aby nieco rozwiać tę mgiełkę tajemnicy otaczającą naszych zachowujących dyskrecję klientów, postanowiliśmy skłonić jednego z nich do odpowiedzenia na kilka pytań. Chcieliśmy dowiedzieć się jak postrzega swoją pracę i w jaki sposób udaje mu się pogodzić pracę z życiem osobistym. W naszym szczerym wywiadzie inspektor przewodnika Michelin odpowie na te i inne pytania.

Najpopularniejsze