Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Marcin Soból: Gastronomia nie zna granic

9 listopada 2018

Rozmowa z Marcinem Sobolem, szefem kuchni restauracji Krasnodwór w Warszawie oraz prezesem Stowarzyszenia Euro-Toques Polska.

przeczytaj całość

Joanna i Janusz Profus: Z czekolady można wykonać prawie wszystko...

11 października 2018

Rozmowa z Joanną i Januszem Profus, mistrzynią cukiernictwa i maestro czekolady firmy E.Wedel oraz trenerami sekcji cukierniczej Kulinarnej Kadry Polski OSSKiC.

przeczytaj całość

Jarosław Uściński: Kocham kuchnię i uczciwość kulinarną

18 września 2018

Rozmowa z Jarosławem Uścińskim, właścicielem i szefem kuchni restauracji Moonsfera w Warszawie, prezesem zarządu Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.

przeczytaj całość

Bartosz Peter: Gastronomia to niekończąca się nauka

8 sierpnia 2018

Rozmowa z Bartoszem Peterem, szefem kuchni w restauracji Salt w toruńskim hotelu Copernicus, kapitanem Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2018 w kategorii „Młody talent”.

przeczytaj całość

Patryk Dziamski: Mam głowę pełną pomysłów

5 lipca 2018

Rozmowa z Patrykiem Dziamskim, szefem kuchni i właścicielem restauracji Aroma by Patryk Dziamski oraz Dziamski Culinary Studio i Dziamski Concept.

przeczytaj całość

Robert Skubisz: Nie toleruję kłamstwa

7 czerwca 2018

Rozmowa z Robertem Skubiszem, szefem kuchni restauracji Amber Room i Klubu Polskiej Rady Biznesu w Warszawie oraz zdobywcą Hermesa Poradnika Restauratora 2018 w kategorii osobowość gastronomii.

przeczytaj całość

Jarosław Walczyk: Za bardzo ufam ludziom

8 maja 2018

Rozmowa z Jarosławem Walczykiem, właścicielem i szefem kuchni restauracji Pink Lobster w Warszawie oraz prezesem Fundacji Klub Szefów Kuchni.

przeczytaj całość

Robert Sowa: Od 30 lat robię to, co kocham

20 kwietnia 2018

Rozmowa z Robertem Sową, właścicielem i szefem kuchni autorskich restauracji N31 i Z57 w Warszawie oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2010 w kategorii osobowość gastronomii.

przeczytaj całość

Kurt Scheller: Najważniejszy jest smak

16 kwietnia 2018

Rozmowa z Kurtem Schellerem, szefem kuchni, założycielem Akademii Kulinarnej oraz laureatem Hermesa Poradnika Restauratora 2011 w kategorii osobowość gastronomii.

przeczytaj całość

Dawid Szkudlarek: Marzenia trzeba realizować

4 kwietnia 2018

Rozmowa z Dawidem Szkudlarkiem, szefem kuchni w Folwarku Folińscy w Wysokiej, zwycięzcą Bocuse d'Or Poland 2018.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl