W kwietniu branża spotka się w Ostródzie - Mazury HoReCa 2019 | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

W kwietniu branża spotka się w Ostródzie - Mazury HoReCa 2019

09-10 kwietnia  w Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się czwarta edycja targów Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad  stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Z czasem zakres wydarzenia został rozszerzony dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi  i deserami. Pozytywny odbiór tej inicjatywy skłonił organizatorów wydarzenia do jej kontynuacji również podczas Mazury HoReCa 2019.

Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2018 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się  z wystawcami. W trakcie edycji 2019 idea spotkań będzie kontynuowana a organizatorzy spodziewają się w trakcie dwóch dni kilku tysięcy spotkań na linii wystawca – kontrahent.

Mazury HoReCa to nie tylko targi, ale też konkursy, prezentacje i szkolenia. Jak co roku istotny elementem będzie promocja polskiej  sztuki kulinarnej oraz dyskusje nad nowymi trendami w branży HoReCa. Zważywszy na sukces debiutu formatu w trakcie poprzedniej edycji - po raz kolejny można spodziewać się szkoleń dla branży HoReCa.

Więcej o wydarzeniu: www.mazuryhoreca.pl

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
7 lutego 2019

Podobne artykuły

Selgros Cash&Carry i Transgourmet zapraszają na Dzień Kuchni Rumuńskiej

22 lutego 2019

Dzisiaj w restauracji Brasserie w hali Selgros Cash&Carry w Piasecznie pod Warszawą odbędzie się Dzień Kuchni Rumuńskiej, czyli pokaz kulinarny połączony z degustacją. Gotować będzie Laurentin Hairadin, zwycięzca rumuńskiego programu kulinarnego Arena Bucatarilor, w towarzystwie uczestników Masterchef Polska: Lorka Zediu i Gai Kuroń. Spotkanie poprowadzi Bartosz Peter, Ekspert w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Wydarzenie jest bezpłatne i otwarte dla wszystkich gości.

przeczytaj całość

Wystartował konkurs World Class 2019

22 lutego 2019

Ponad 10 000 barmanów na świecie będzie ubiegać się o przepustkę do 11. finału konkursu World Class. Po raz piąty do wyścigu dołączą barmani z Polski. Rekrutacja trwać będzie do 14 marca. Zwycięzca wyjedzie na zawody do światowej stolicy whisky czyli Szkocji.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl