Tradycyjnie hodowany karp | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Tradycyjnie hodowany karp

Sieć hurtowni Makro Polska oferuje szeroki wybór karpia w różnych formach: tuszy, filetów ze skórą, filetów nacinanych czy steków. Ryby wyróżniają się mięsem wysokiej jakości, a jednym z ich dostawców jest Polski Karp – Organizacja Producentów zrzeszająca gospodarstwa rybackie z całej Polski, które hodują karpia w tradycyjny sposób. Walory smakowe i zdrowotne karpia oraz jego wszechstronność pozwalają na tworzenie dań zarówno tradycyjnych, jak i nietypowych, które urozmaicą menu lokalu i zaskoczą gości.
 
Makro Cash and Carry Polska S.A.
Al. Krakowska 61
02-183 Warszawa
tel.: (42) 63 18 640
www.makro.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 stycznia 2018

Podobne artykuły

Sery - włoska specjalność

15 marca 2018

Gatunki serów o włoskim pochodzeniu zyskały popularność na całym świecie. Z tych najbardziej znanych – Grana Padano, Parmigiano Reggiano i Mozarellla – korzystają najlepsi szefowie kuchni na wszystkich kontynentach.

przeczytaj całość

Nowa oferta kaw ziarnistych Jacobs

15 marca 2018

Marka Jacobs wprowadziła na rynek nową gamę kaw ziarnistych, będących efektem pracy mistrzów prażenia, którzy wydobyli z nich to, co najlepsze. W ofercie znajdziemy klasyczną kawę Jacobs Krönung, która urzeka szlachetnym aromatem i głębią zbalansowanego smaku.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl