Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka

8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies - smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka.

Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż 7 szefów kuchni:

Zbigniew Łęgowski – DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Tomasz Milewski – Hotel Mikołajki *****

Dariusz Struciński – Hotel Anders, Stare Jabłonki

Jarosław Uściński – Restauracja Moonsfera, Warszawa

Mariusz Gachewicz – Hotel Zamek Gniew

Bartłomiej Witkowski – Hotel Nicolaus, Toruń

Piotr Krysiak – Trener Zeelandia

Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct.

Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com

+48 22 278 00 00

08.06.2018, godz. 19:00

DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Restauracja Garden

Ul. Skalnicowa 21

04-797 Warszawa

249 PLN za osobę / w cenie: siedmiodaniowa kolacja – menu degustacyjne, kieliszek wina dobrany przez sommeliera z Wine Direct do każdego dania, woda mineralna

Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw  http://doubletreewarsaw.pl/

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
6 czerwca 2018

Podobne artykuły

Poznańscy Kucharze Razem zebrali 10 520 zł dla WOŚP

18 stycznia 2019

13 stycznia już po raz kolejny znani szefowie kuchni poznańskich restauracji m.in.: Patryk Dziamski, Dawid Łagowski, Tomasz Purol, Sergiusz Hieronimczak, Paweł Mieszała, Roman Kosmalski, Artur Skotarczyk, Ernest Jagodziński, Jakub Ignyś, Michał Kuter, Dawid Klimaniec i Tomasz Zdrenka zaangażowali się w poznański finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

przeczytaj całość

Zainteresowanie food pairingiem stale rośnie

18 stycznia 2019

Ostatnie lata należą bez dwóch zdań do food pairingu. Trend, polegający na łączeniu różnych produktów w jedną całość, kilka lat temu wyszedł z podziemia, podbijając serca i żołądki fanów gotowania na całym świecie. Jeszcze w poprzednim wieku traktowany jako moda i fanaberia topowych szefów kuchni, obecnie stał się globalnym zjawiskiem i elementem budowania przewagi konkurencyjnej na rynku gastronomicznym.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl