Sery - włoska specjalność | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Sery - włoska specjalność

Gatunki serów o włoskim pochodzeniu zyskały popularność na całym świecie. Z tych najbardziej znanych – Grana Padano, Parmigiano Reggiano i Mozarellla – korzystają najlepsi szefowie kuchni na wszystkich kontynentach. Do oferty Bidfood Farutex wprowadziliśmy jednak nie tylko te najpopularniejsze sery. Pecorino Romano o ostrym smaku, Burrata z aksamitnym, śmietankowym sercem czy dojrzewająca Gorgonzola zachwycą gości i wyniosą każde danie na wyższy poziom.

Farutex Sp. z o.o.

ul. Gorzowska 4

65-127 Zielona Góra

tel.: (68) 41 30 838

www.farutex.pl

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Nowości
Tagi
Data dodania
15 marca 2018

Podobne artykuły

Nowa oferta kaw ziarnistych Jacobs

15 marca 2018

Marka Jacobs wprowadziła na rynek nową gamę kaw ziarnistych, będących efektem pracy mistrzów prażenia, którzy wydobyli z nich to, co najlepsze. W ofercie znajdziemy klasyczną kawę Jacobs Krönung, która urzeka szlachetnym aromatem i głębią zbalansowanego smaku.

przeczytaj całość

Sezam biały i czarny od Prymat GastroLine

15 marca 2018

Nasiona sezamu kojarzą się przede wszystkim z kuchnią azjatycką i Bliskiego Wschodu, mogą być także dodatkiem m.in. do dań typu stir fry, makaronów, ryżu i sałatek.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl