Pizza Hut - pierwsza restauracja w nowym formacie w Szczecinie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Pizza Hut - pierwsza restauracja w nowym formacie w Szczecinie

W Szczecinie przy ul. Struga 28 otwarto restaurację Pizza Hut. Nowy koncept oferuje pełną obsługą kelnerską, rozszerzone menu oraz funkcjonalny wystrój. Centralne miejsce lokalu zajmuje otwarta kuchnia, która pozwala na śledzenie procesu powstawania posiłku. Wizytówką restauracji jest kamienny piec, w którym wypiekane są pizzę przygotowywane przez profesjonalnego pizzamastera. Nowa restauracja oferuje również rozszerzone menu baru sałatkowego, podane w wyjątkowej, eleganckiej formie. Wystrój jest przystosowany do różnych potrzeb Gości, a lokal podzielono na strefy funkcjonalne: miejsce dla rodzin z dziećmi na charakterystycznych lożach Pizzy Hut, kameralne stoliki dla par i wygodne fotele dla klientów biznesowych. W sumie na Gości szczecińskiej restauracji czeka ponad 145 miejsc.

W nowych restauracjach Pizza Hut Goście mogą spróbować Stone Baked Pizza, czyli pizzy wypiekanej w kamiennym piecu, serwowanej na cienkim, chrupiącym, ręcznie wyciąganym cieście. Do tego w menu znajdują się pyszne sałatki, makarony i desery oraz dania dla dzieci. Oprócz tego lokal oferuje zamówienia na wynos z odbiorem osobistym w lokalu, zamówienia można złożyć na stronie www.pizzahut.pl lub telefonicznie.

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
5 listopada 2018

Podobne artykuły

Piotr Pietras ma szóste miejsce w ASI Best World Sommelier

18 marca 2019

Piotr Pietras, Mistrz Polski Sommelierów z 2016 r. doszedł do półfinału i ostatecznie zajął szóste miejsce w Mistrzostwach Świata Sommelierów 2019. Zwycięzcą konkursu został Marc Almert, 27-letni sommelier z Niemiec, pracujący w hotelu Baur du Lac w Zurychu. W finale pokonał Ninę Hojgaard z Danii i Raimondasa Tomsonsa z Łotwy.

przeczytaj całość

Jak smakuje Polska?

18 marca 2019

Jakie są trendy i szanse rozwoju polskiej turystyki kulinarnej? Kim jest współczesny turysta kulinarny i jakie są jego potrzeby? Na te pytania odpowiadają eksperci, którzy wystąpią 23-24 maja podczas konferencji Międzykulturowa Turystyka Kulinarna Pokoleń w Szkole Głównej Turystyki i Hotelarstwa Vistula.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl