Pizza Hut - pierwsza restauracja w nowym formacie w Szczecinie | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Pizza Hut - pierwsza restauracja w nowym formacie w Szczecinie

W Szczecinie przy ul. Struga 28 otwarto restaurację Pizza Hut. Nowy koncept oferuje pełną obsługą kelnerską, rozszerzone menu oraz funkcjonalny wystrój. Centralne miejsce lokalu zajmuje otwarta kuchnia, która pozwala na śledzenie procesu powstawania posiłku. Wizytówką restauracji jest kamienny piec, w którym wypiekane są pizzę przygotowywane przez profesjonalnego pizzamastera. Nowa restauracja oferuje również rozszerzone menu baru sałatkowego, podane w wyjątkowej, eleganckiej formie. Wystrój jest przystosowany do różnych potrzeb Gości, a lokal podzielono na strefy funkcjonalne: miejsce dla rodzin z dziećmi na charakterystycznych lożach Pizzy Hut, kameralne stoliki dla par i wygodne fotele dla klientów biznesowych. W sumie na Gości szczecińskiej restauracji czeka ponad 145 miejsc.

W nowych restauracjach Pizza Hut Goście mogą spróbować Stone Baked Pizza, czyli pizzy wypiekanej w kamiennym piecu, serwowanej na cienkim, chrupiącym, ręcznie wyciąganym cieście. Do tego w menu znajdują się pyszne sałatki, makarony i desery oraz dania dla dzieci. Oprócz tego lokal oferuje zamówienia na wynos z odbiorem osobistym w lokalu, zamówienia można złożyć na stronie www.pizzahut.pl lub telefonicznie.

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
5 listopada 2018

Podobne artykuły

10. Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Kuchnia Polska na Mazowszu 2018”

16 listopada 2018

W Zespole Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie trwa 10. Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Kuchnia Polska na Mazowszu 2018”. Do tegorocznego finału kapituła konkursu wytypowała 12 zespołów, które współzawodniczyć będą w konkursie kulinarnym oraz kelnerskim.

przeczytaj całość

W Katowicach ruszył pierwszy w Polsce lokal Papa Diego

16 listopada 2018

15 listopada w galerii Libero Katowice ruszył pierwszy w Polsce lokal Papa Diego. W katowickim lokalu można spróbować m.in. kilku rodzajów burrito, tacos i burrito bowli, a także specjalnej lokalnej wersji tych dań – z krupniokiem.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl