Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 - półfinał - lista uczestników | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 - półfinał - lista uczestników

Jury konkursu Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2018 po ocenieniu wszystkich nadesłanych zgłoszeń zakwalifikowało 16 uczniów.

Pełna lista półfinalistów konkursu:

Kacper Janik z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie

Filip Ziemiński z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie

Krzysztof Kowalski z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie

Tobiasz Baluk z Technikum „Lider” w Lublinie

Arkadiusz Woźniak z Technikum „Lider” w Lublinie

Joanna Palińska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu

Bartosz Gawlik z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Kamiennej we Wrocławiu

Daniel Bauer z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi

Jacek Darnowski z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Sienkiewicza w Łodzi

Wiktoria Giemska  z Branżowej Szkoły I Stopnia Rzemiosła i Przedsiębiorczości przy ul. Kijowskiej w Bydgoszczy

Tomasz Jarmolski z Zespołu Szkół Gastronomicznych i Hotelarskich w Bielsku Białej

Dominik Wiśniewski z Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich przy ul. Majdańskiej w Warszawie

Bartosz Kowalczyk z Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przy ul. Zagórskiej w Kielcach

Emil Kasprzycki z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Małopolska Szkoła Gościnności w Myślenicach

Aleksandra Klóska z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu

Klaudia Miodowicz z Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Podkomorskiej w Poznaniu

Osoba znajdująca się na liście rezerwowej to Anna Elsner z Technikum nr 2 przy ul. Szkolnej w Wodzisławiu Śląskim.

Półfinał odbędzie się 24 października w Centrum Kulinarnym Unilever Food Solutions w Poznaniu przy ul. Bałtyckiej 43.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

 

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
11 października 2018

Podobne artykuły

Który hotel nakarmi nas rano najlepiej?

18 grudnia 2018

Oferta śniadań hotelowych staje się coraz bogatsza. To już nie tylko jajecznica, pomidor, parówki i kajzerka, ale obszerny wybór nietuzinkowych potraw. Jakie są więc aktualne standardy gastronomiczne wyznaczane przez sieci hotelowe w Polsce? Na to pytanie odpowiada Raport Śniadań Hotelowych 2018, w którym zbadano i oceniono ofertę śniadaniową najpopularniejszych sieci hotelowych w Polsce.

przeczytaj całość

Pizza Hut Delivery otwiera pierwszą restaurację w Poznaniu

18 grudnia 2018

17 grudnia sieć restauracji Pizza Hut otworzy pierwszą restaurację Pizza Hut Delivery w Poznaniu. Lokal oferuje najpopularniejsze smaki Pizza Hut z dostawą w 30 minut. Nowa restauracja mieści się przy ul. Kurpińskiego 10.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl