International Chef Culinary Cup podczas Targów EuroGastro | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

International Chef Culinary Cup podczas Targów EuroGastro

Nestlé Professional zaprasza szefów kuchni i kucharzy do udziału w 3. edycji konkursu kulinarnego Chef Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, tym razem w odsłonie międzynarodowej, jako International Chef Culinary Cup. Finał tego konkursu odbędzie się 21 marca na Targach EuroGastro w Warszawie. Nazwa konkursu związana jest z marką Chef, która została stworzona ponad 40 lat temu we Francji, aby promować kreatywność kucharzy. Produkty te, to bazy kulinarne będące niezbędnymi składnikami dla każdej wysokiej klasy kuchni oraz kucharzy, którzy mają wysokie aspiracje do tworzenia wyjątkowych dań. Marka ta jest bardzo mocno osadzona we francuskiej tradycji kulinarnej, czerpiąc w pełni z jej dziedzictwa. W konkursie obowiązkowym składnikiem jest wybrany przez uczestnika fond marki Chef spośród: fondów w płynie, fondów w paście oraz koncentratów fondów. Wyłonieni zwycięzcy otrzymają nagrody pieniężne w wysokości 10 000, 7 500, 5 000 zł, statuetki, dyplomy oraz drobne upominki.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.
 

Galeria


Pliki

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
12 marca 2018

Podobne artykuły

Selgros Cash&Carry i Transgourmet wspierają Kucharzy Doskonałych

23 maja 2018

Jedzenie zbliża ludzi, burzy bariery i pokazuje, że nie ma rzeczy niemożliwych. Od 12 lat udowadnia to Stowarzyszenie Otwarte Drzwi, które co roku organizuje Konkurs Umiejętności Kulinarnych dla Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną „Kucharz Doskonały”. Kolejny raz partnerem tego wyjątkowego wydarzenia było Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, wspierane przez Selgros Cash&Carry i Transgourmet.

przeczytaj całość

Nowa restauracja Mavericks w centrum Krakowa

22 maja 2018

Od 30 maja w samym centrum Krakowa zacznie działać restauracja Mavericks Cracow. W menu znajdują się takie specjały, jak: Mavericks Burger (siekana wołowina, brioszka, cheddar, majonez kolendrowy z chili), Muszle Taco (tortilla z wołowiną, warzywami i purée z fasoli oraz salsa cruda), Surf 'n' Turf (polędwica wołowa, krewetka, purée z batatów, grillowane warzywa) czy California Veggie Pizza (grillowany bakłażan, brokuł, suszone pomidory, kukurydza).

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl