International CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

International CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego

Miejsce
Nadarzyn
Organizator
NESTLÉ Professional
Data
27 marca 2019

Nestlé Professional zaprasza szefów kuchni i kucharzy do udziału w kolejnej edycji konkursu kulinarnego CHEF Culinary Cup pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, edycja 2019. Finał tego konkursu odbędzie się 27 marca na Targach EuroGastro organizowanych w Warsaw Ptak Expo w Nadarzynie koło Warszawy.

Nazwa konkursu związana jest z marką CHEF, która została stworzona, aby promować kreatywność kucharzy. Produkty CHEF to bazy kulinarne będące niezbędnymi składnikami dla każdej wysokiej klasy kuchni oraz kucharzy, którzy mają wysokie aspiracje do tworzenia wyjątkowych dań. Opracowana ponad 40 lat temu we Francji przez kucharzy marka CHEF jest bardzo mocno osadzona we francuskiej tradycji kulinarnej, czerpiąc w pełni z jej dziedzictwa. 

W konkursie CHEF Culinary Cup, edycja 2019 obowiązkowym składnikiem jest wybrany przez uczestnika fond marki CHEF spośród: fondów w płynie, koncentratów fondów w płynie, fondów w paście oraz koncentratów fondów.

Wyłonieni zwycięzcy otrzymają nagrody pieniężne w wysokości 10 000, 7 500, 5 000 złotych, statuetki, dyplomy oraz drobne upominki.

W celu wzięcia udziału w konkursie należy wysłać zgłoszenie na adres mailowy: jerzy.pasikowski@pl.nestle.com do 25  lutego.

Wszelkie pytania dotyczącej organizacji Konkursu należy kierować mailem na adres: jerzy.pasikowski@pl.nestle.comlub pisemnie na adres: Nestlé Polska S.A.. ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa, z dopiskiem NESTLE Professional – „Konkurs CHEF CULINARY CUP”.

Galeria


Pliki

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
13 grudnia 2018

Podobne artykuły

Międzykulturowa turystyka kulinarna pokoleń

18 marca 2019

23-24 maja odbędzie się IV Ogólnopolska konferencja naukowa poświęcona turystyce kulinarnej pt.: Międzykulturowa turystyka kulinarna pokoleń.

przeczytaj całość

Hotel Meeting

15 marca 2019

15 kwietnia w Airport Hotel Okęcie odbędzie się konferencja Hotel Meeting organizowana przez Business Speed Dating Poland.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl