Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki

Miejsce
Warszawa
Organizator
DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Data
8 czerwca 2018

8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka. Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż siedmiu szefów kuchni: Zbigniew Łęgowski z DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre w Warszawie, Tomasz Milewski z hotelu Mikołajki *****, Dariusz Struciński z hotelu Anders w Starych Jabłonkach, Jarosław Uściński z restauracji Moonsfera w Warszawie, Mariusz Gachewicz z hotelu Zamek Gniew, Bartłomiej Witkowski z hotelu Nicolaus w Toruniu, Piotr Krysiak, trener Zeelandia. Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct. Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com. Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw.

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
23 maja 2018

Podobne artykuły

3. Światowy Szczyt Szefów Kuchni

11 października 2018

3. Światowy Szczyt Szefów Kuchni (Chefs World Summit) odbędzie się w dniach 25-27 listopada w Monako. Redakcja Poradnika Restauratora już po raz trzeci jako jedyny patron medialny z Polski specjalnie dla Was wspólnie z organizatorem przygotowała darmowe pakiety rejestracyjne. Wystarczy wejść na stronę www. chefsworldsummit.com i w rejestracji podać kod PORAD18. Zachęcamy do udziału.

przeczytaj całość

Wege Festiwal w w Pałacu Kultury i Nauki

10 października 2018

Już 14 października w Warszawie odbędzie się święto wszystkich wegan. Wege Festiwal, tym razem tylko w wersji wegańskiej, zawita do Pałacu Kultury i Nauki zrzeszając kilkudziesięciu mistrzów roślinnej sztuki kulinarnej z całej Polski.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl