Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Fanex wprowadził wegański sos majonezowy

10 sierpnia 2018

Fanex wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

przeczytaj całość

Hochland BURGER & TOAST

10 sierpnia 2018

Ser gruby w plastrach Hochland BURGER & TOAST to specjalny gatunek sera – Cagliata, w formie grubych plastrów. Pod wpływem temperatury topi się, a jednocześnie pozostaje ciągnący, aromatyczny i czyli taki, jaki powinien być idealny ser podawany na ciepło.

przeczytaj całość

Nowy Winiary Sos Czosnkowy

7 sierpnia 2018

Nowy Winiary Sos Czosnkowy to wyjątkowe i dobrze wyważone połączenie czosnku, soli i przypraw, które stanowi niezastąpiony dodatek do pieczonych ziemniaków, grillowanych warzyw oraz mięs z rusztu.

przeczytaj całość

Jaja z wolnego wybiegu od Bidfood Farutex

7 sierpnia 2018

Jaja z wolnego wybiegu (tzw. „jedynki”) w rozmiarze M i L jaja z chowu ściółkowego w rozmiarze L trafiły właśnie do oferty Bidfood Farutex pod marką Kotlina Natury.

przeczytaj całość

Piekielnie ostre papryczki chili w ofercie Makro

7 sierpnia 2018

W hurtowniach sieci Makro Polska znaleźć można szeroki wybór świeżych papryczek chili o różnych poziomach pikantności, do których dołączyły właśnie odmiany Carolina Reaper i Trinidad Scorpion, czyli najostrzejsze papryki wg Księgi Rekordów Guinnessa.

przeczytaj całość

Kolorowa stal ozdobi każdą restaurację

7 sierpnia 2018

Na powodzenie lokalu gastronomicznego składa się kilka czynników, a w tym smaczna kuchnia, przyjemna atmosfera, ale także ciekawy projekt wnętrz, który pomoże wyróżnić się na tle konkurencji.

przeczytaj całość

Sprinter – wszechstronny i online

6 sierpnia 2018

Nowy Mercedes-Benz Sprinter oferuje znacznie więcej niż zwykły pojazd dostawczy. Trzecia generacja pioniera segmentu może funkcjonować online. Dostępne z pokładu usługi Mercedes PRO umożliwiają stałą łączność między centralą, kierownikiem floty a kierowcą oraz nadzór nad pojazdem i jego eksploatacją.

przeczytaj całość

Cisowianka Perlage

4 sierpnia 2018

Cisowianka Perlage to wyjątkowa naturalna woda mineralna o musowaniu przypominającym najlepsze wina musujące. Dzięki swoim drobnym bąbelkom jest lubiana zarówno przez miłośników wód gazowanych jak i przez tych, którzy preferują wodę niegazowaną. Wspaniale poprawia odczuwanie smaku dań i win. Cisowianka Perlage dostępna jest zarówno w eleganckich szklanych butelkach jak i w modnej puszce.

przeczytaj całość

Prosty przepis na doskonałe mięso!

4 sierpnia 2018

Marynata klasyczna gruboziarnista jest zupełnie nową propozycją w ofercie Prymat GastroLine, która znajdzie zastosowanie w tradycyjnej kuchni polskiej, jak i kuchniach świata.

przeczytaj całość

Blender kielichowy do zadań specjalnych

4 sierpnia 2018

Orzeźwiające smoothie czy naturalne lody owocowe? Na upały każda chłodna przekąska jest na wagę złota

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl