Artykuly | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

Purée Ponthier od Bidfood Farutex

11 czerwca 2018

Purée Ponthier, które znalazło się w ofercie Bidfood Farutex, doskonale sprawdzi się do przygotowania drinków, soków owocowych czy napojów typu smoothies, ale również do przygotowania dań wytrawnych. Wśród nowych smaków chłodzonych purée Ponthier znalazły się m.in. ananas, biała brzoskwinia i cytryna.

przeczytaj całość

Tarty migdałowe od erlenbacher

11 czerwca 2018

Firma erlenbacher wprowadziła do swojej oferty dwie nowe tarty utrzymane w szwedzkim stylu. Wersja klasyczna to dwie puszyste warstwy na bazie migdałów przełożone pysznym kremem z białą czekoladą ,przyozdobione delikatną glazurą i prażonymi płatkami migdałów.

przeczytaj całość

Nowa butelka Debic. Stworzona dla dłoni profesjonalisty

11 czerwca 2018

Marka Debic z myślą o profesjonalistach wprowadziła nowy projekt butelek dla swoich produktów. Opakowania pojawiły się na rynku w 1- oraz 2-litrowej odsłonie.

przeczytaj całość

Riemerschmid z myślą o profesjonalistach? Tak, Chef!

11 czerwca 2018

W ofercie Chefs Culinar znajdziemy nowość dedykowaną profesjonalistom. Syropy firmy Riemerschmid powstały we współpracy z zawodowymi barmanami i baristami.

przeczytaj całość

Nuggetsy w tempurze AJ Food

11 czerwca 2018

Firma AJ Food prezentuje przygotowane według nowej receptury, niezwykle delikatne nuggetsy z kurczaka. Specjalna technika panierowania i smażenia w tempurze sprawia, że są one wyjątkowo lekkie i chrupkie, szybkie w przygotowaniu i nie brudzą frytownicy. Sprawdzą się idealnie w zestawie z frytkami, nie tylko dla dzieci.

przeczytaj całość

Musztarda Rosyjska od firmy Fanex

6 czerwca 2018

Fanex wprowadził na rynek Musztardę Rosyjską, która jest już dostępna w sprzedaży hurtowej. Wśród wszystkich musztard w ofercie Fanex wyróżnia się ona ostrym smakiem oraz unikalną, gruboziarnistą strukturą, dzięki dodatkowi gorczycy czarnej.

przeczytaj całość

Przyspiesz realizację zamówień na wynos z aplikacją Delivero

5 czerwca 2018

Nowa aplikacja od LSI Software zwiększa efektywność realizacji zamówień i usprawnia pracę kierowców, którzy otrzymują m.in. dostęp do danych klientów, podgląd adresów na mapie, informację odnośnie płatności czy możliwość zmiany statusu dostaw.

przeczytaj całość

Carpaccio Makro Premium w dwóch wariantach

5 czerwca 2018

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła do sprzedaży carpaccio marki Makro Premium z dwóch rodzajów wysokiej jakości wołowiny: argentyńskiej, produkowanej zgodnie z wieloletnią tradycją oraz certyfikowanej wołowiny Black Angus, pochodzącej z USA.

przeczytaj całość

Papryka konserwowa w occie jabłkowym

5 czerwca 2018

Papryka konserwowa w occie jabłkowym Octim to smaczny i wygodny pomysł na szybką przekąskę czy przystawkę na spotkaniu z przyjaciółmi. Dzięki marynowaniu w occie jabłkowym, produkowanym bez konserwantów i tylko z polskich jabłek, posiada delikatny, lekko owocowy zapach.

przeczytaj całość

Ogóreczki konserwowe Smak

4 maja 2018

Smak od lat pielęgnuje swoją unikalną recepturę przyrządzania ogórków konserwowych. Odpowiednie proporcje wody, cukru, octu i gorczycy sprawiają, że są one wyjątkowe, chrupiące i doskonale smakują.

przeczytaj całość

Strony

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl