Colors: Purple Color

Miejsce: Warszawa
Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka.

Miejsce: Pałac Mierzęcin
Organizator: Pałac Mierzęcin Wellness & Wine Resort
27 maja zapraszamy miłośników koni i konkurencji jeździeckich na 16. Święto Konia w Pałacu Mierzęcin Wellness & Wine Resort. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Miejsce: Warszawa - DoubleTree by Hilton
Organizator: Business Speed Dating Poland
Już 29 maja odbędzie się wydarzenie, na które czeka cała branża HoReCa! Tego dnia w warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać cenne kontakty biznesowe w indywidualnych spotkaniach z dostawcami dla sektora gastronomii.

Miejsce: Zielona Brama w Przywidzu
Organizator: Krzysztof Szulborski i Stowarzyszenie Kucharzy Polskich
5-7 lipca w Centrum Sportu i Rekreacji Zielona Brama w Przywidzu odbędzie się 15. edycja konkursu Dorszowe Żniwa. W mistrzostwach może uczestniczyć 8 dwuosobowych ekip kucharzy. Uczestnikami mistrzostw mogą być kucharze pracujący aktualnie w zawodzie, bez względu na zajmowane stanowisko i wiek.

Miejsce: Hotel Regent w Warszawie
Organizator: Stowarzyszenie Sommelierów Polskich
Najlepsi sommelierzy po raz 18. wystartują w Mistrzostwach Polski Sommelierów. Konkurs odbędzie się 26 maja w salach Hotelu Regent w Warszawie. Organizatorem zawodów jest Stowarzyszenie Sommelierów Polskich, a uczestnikami członkowie Stowarzyszenia pracujący zarówno w kraju, jak za granicą.

Najpopularniejsze