Colors: Purple Color

Znamy już 12 restauracji, które wezmą udział w konkursie „Gęsina na imieninach”, który odbędzie się 29 października w poznańskim hotelu Moderno. W jury zobaczymy m.in.: Adama Chrząstowskiego (przewodniczący), Dominika Narlocha, Iwonę Niemczewską, czy Dominika Brodziaka. 

5 listopada w Airport Hotel Okęcie spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać kontakty biznesowe. Warto zapoznać się z programem, bowiem organizatorzy przygotowali 8 prezentacji, 3 panele dyskusyjne i 8 warsztatów!

30 września-3 października 2019, na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich odbyło się największe, cieszące się najdłuższą tradycją targową wydarzenie biznesowe w Europie Środkowo-Wschodniej dla branży spożywczej, opakowaniowej i HoReCa. Blok grupy targów Polagra, odbywające się w tym samym czasie targi Taropak oraz rozpoczęte dwa dni wcześniej Smaki Regionów odwiedziło ponad 50 tys. zwiedzających. Na targach swoją ofertę zaprezentowało blisko 800 wystawców z 30 krajów.

17 października w Zamku Topacz odbędzie się konkurs kulinarny Spotkania z Self Cooking Center w którym zmierzą się młodzi kucharze do 27 roku życia. Tematem tegorocznej edycji jest Zero Waste.

Najpopularniejsze