20 kwietnia staruje ogólnopolska kampania skierowana do branży HoReCa, mająca na celu propagowanie idei zrównoważonego rozwoju i less waste.

2-3 marca odbyła się pierwsza edycja kulinarnego wydarzenia ”Master Class – mistrzowie kuchni na szlaku polskiej wołowiny”. 25 szefów kuchni z całej Polski odwiedziło hodowle bydła zlokalizowaną w Celinach na Podlasiu.

14 marca w Hotelu** Słoneczny Zdrój Medical SPA & Wellness w Busko-Zdroju odbędzie się jubileuszowy 15. Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej Arte Culinaria Italiana.

14-15 marca w Białymstoku odbędzie się Festiwal Pierogów Świata. Jest to wydarzenie mające na celu skupienie w jednym miejscu wielu kultur oraz kuchni.

26 marca podczas targów EuroGastro w Nadarzynie, po raz drugi odbędzie się Debic Pastry Cup - konkurs dla profesjonalistów, którego organizatorem jest Paweł Mieszała.

Kalendarium

Najpopularniejsze