16 czerwca odbędzie się wirtualna specjalna edycja Kongresu Szefów Kuchni połączona ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020. Cztery tematy przewodnie spotkania on-line to:

1. Idź w plener.
2. Przenieś się do ogródka.
3. Działaj w digitalu.
4. Zadbaj o wynosy.

W programie:

✅Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.

✅Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.

✅Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.

✅Anna Dębska - 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?

✅Agnieszka Chaber – 5 grzechów głównych realizacji eventowych on-line.

W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/
i odznaczy check box #ogródek2020.

Najpopularniejsze