Poland National Culinary Team w ten weekend pod kierunkiem selekcjonera Sebastiana Krauzowicza i kapitana Bartosza Petera odbyła kolejny trening w Instytucie Kulinarnym Transgourmet w Piasecznie. 13 lutego nasza kadra wylatuje do Stuttgartu na Olimpiadę IKA.


Podczas treningu zawodnicy korzystają z najwyższej jakości produktów oraz kulinarnej wiedzy i technik, które w tradycyjnie przygotowanej kuchni są nie do wykonania, a zaplecze kulinarne Instytutu Transgourmet taką pracę umożliwia.

Kulinarna kadra seniorów:
Bartosz Peter (kapitan drużyny),
Michał Świerad (pastry chef),
Mariusz Roch, Marcin Gruszka,
Dawid Grucel, Michał Kuduk,
Maciej Hippler, Adam Woźniak
Filip Cwojdziński.


Kulinarna kadra juniorów:
Emil Guzik
Daniel Warszawski
Damian Hirt
Adam Rzęski
Kamil Poćwiardowski
Krzysztof Kowalski
Karol Piotrowski
Mateusz Galbarczyk
Bartosz Wicherek.

Selekcjoner - Sebastian Krauzowicz

Kapitan - Bartosz Peter

Trener: Joanna Klimas-Profus, Janusz Profus i Lech Płuciński.

fot. facebook/Poland National Culinary Team

81755062_1488744591283675_5532159881475260416_o
81755062_1488744591283675_5532159881475260416_o
81941742_1488744417950359_7515274211934339072_o2
81941742_1488744417950359_7515274211934339072_o2
81969423_1488744157950385_8494719191432036352_o
81969423_1488744157950385_8494719191432036352_o
82106566_1488739411284193_6265686917778505728_n
82106566_1488739411284193_6265686917778505728_n
82109264_1488739437950857_4048235563877138432_o
82109264_1488739437950857_4048235563877138432_o
82530148_1488744311283703_6346451235159146496_o3
82530148_1488744311283703_6346451235159146496_o3
83035445_1488744384617029_7195348965708005376_o6
83035445_1488744384617029_7195348965708005376_o6

Najpopularniejsze