Szkolenie z Bartoszem Peterem

Wydarzenia

Szkolenie z Bartoszem Peterem

07 sierpnia 2019

Cel szkolenia to: poznanie zasad tworzenia dań konkursowych według wytycznych jurorów i organizatorów takich konkursów jak: Kulinarny Puchar Polski, IKA Culinary Olympics, Culinary World Cup i Global Chefs Challenge. Na szkoleniu zostaną tez poruszone tematy higieny pracy, wytyczne HACCP oraz przygotowanie prawidłowego stanowiska startowego. Omówimy tez zagadnienia treningowe i zasady do przygotowania startowego w konkursach
W trakcie szkolenia uczestnicy będą przygotowywać 3-daniowe menu, które zapewniło Bartoszowi Peterowi srebrny medal Narodowej Reprezentacji Kucharzy podczas Pucharu Świata w Luxemburgu.
Ze względu na wyjątkowy poziom trudności i bardzo wymagający materiał, ilość́ miejsc jest ograniczona do 10 osób, aby wiedza mogła być́ przekazana w sposób kompleksowy..
Szkolenie odbędzie się w Instytucie Kulinarnym Transgourmet.
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: bartosz.peter@selgros.pl lub 608 051 917.