Dobrze być klientem Chefs Culinar? Tak, Chef!

Wydarzenia

Dobrze być klientem Chefs Culinar? Tak, Chef!

28 sierpnia 2017

Już 18-19 września 4. edycja targów Poznań Vision. Kulinarna uczta odbędzie się w hali widowiskowo-sportowej Arena. Dla gości przygotowano mnóstwo atrakcji: degustacje w ciemnościach Dark Restaurant, pokazy rozbioru mięsa, live cooking i prezentacje tajników nowoczesnej floty Chefs Culinar. Tu każdy znajdzie coś dla siebie – od nowości produktowych, przez najbardziej aktualne trendy gastronomiczne po mocną dawkę inspiracji. W ramach prestiżowego konkursu Chefs Culinar Cup najlepsi kucharze z całej Polski będą rywalizować o tytuł mistrza Chefs Culinar. Ich kunszt kulinarny oceni znakomite jury w składzie: Robert Skubisz (Amber Room, Warszawa), Maciej Rosiński (Affogato Restaurant, Łódź) i Ernest Jagodziński (Autentyk Restaurant, Poznań). Nad przebiegiem i organizacją konkursu czuwać będą doradcy kulinarni – Jacek Fedde i Rafał Soroczyński. Impreza ma charakter zamknięty. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.