Kolejna edycja w Kitchen Art With The Greatest w Sopocie

Wydarzenia

Kolejna edycja w Kitchen Art With The Greatest w Sopocie

24 lipca 2017

19 sierpnia o godz.19.30 w restauracji L’Entre Villes w Sopocie odbędzie się z cyklu  „Kulinarne Innowacje – Kitchen Art With The Greatest”  kolacja live-cooking – Iluzja Kulinarna z Chefem Wojciechem Bartczakiem, zwycięzcą V edycji Hell’s Kitchen. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Menu by Wojciech Bartczak

ILUZJA

Przystawki

Leśny Czar

Mirabelka/Wasabi/Werbena

Bursztynowa Abstrakcja

Marchew/Rzodkiew/Bursztyn

Iluzja

Wędzone masło/Hyćka/Kakao

ZUPA

Morskie Złudzenie

Kalmar/Pomidor/Trawa Żubrowa

Danie

Mistyfikacja

Kulbin/Estragon/Kurki

Podniebny Omam

Gołąb/Pektyna/Lejkowiec

Deser

Fantazyjny Sad

Truskawka/Kardamon/Miód

 

Rezerwacje: +58 717 37 37, restauracja@entrevilles.pl