Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru – finaliści

Wydarzenia

Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru – finaliści

12 stycznia 2017

Informujemy, że spośród kilkudziesięciu nadesłanych zgłoszeń, jury konkursowe  wybrało 18 finalistów Mistrzostw Polski w Przygotowaniu Deseru.

Albertina Restaurant & Wine

Appolonia Art and Food

Brovaria

Cedrowy Dworek

DoubleTree by Hilton Krakow Hotel & Convention Center

Filharmonia Smaku

Restauracja Amarylis

Hotel Blue Diamond Active Spa ****

Restauracja Cucin”

Restauracja U Rzeźników

Restauracja Bachus

Restauracja Dinette

Restauracja Lumiere w Hotelu Edison

Restauracja Margeritta

Restauracja Na Lato

Restauracja Nordowi Mol

Restauracja Nowa Łódź

Uzdrowisko Ustka

Finał zostanie rozegrany 28 lutego w Warszawie podczas targów Expo Sweet. Pula nagród to 10 tys. zł w gotówce oraz drugie tyle w sprzęcie.

Mistrzostwa objęły patronatem najważniejsze organizacje branżowe: Fundacja Klubu Szefów Kuchni, OSSKiC, SKP.