VI edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich

Wydarzenia

VI edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich

21 listopada 2016

19 listopada, mieliśmy przyjemność obserwować zmagania uczestników VI edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich. Najlepszymi w tym konkursie okazali się Dawid Konior i Bartosz Puchałka reprezentujący Restaurację Miodowa 8 w Wadowicach. Drugie miejsce wywalczyli Kamil Filipski i Bartosz Murawski z Garden Culinary Team, a trzecie Tomasz Janczewski i Piotr Pawłowski z Restauracji Delight z Łodzi.

Szefowie zwycięskich drużyn otrzymali nominację do KPP 2017. Kolejny konkurs nominowany dopiero w marcu 2017 roku – Ogólnopolski Konkurs Młodych Adeptów Sztuki Kulinarnej „L’Art de la cuisine Martell”.

Zapraszamy do śledzenia strony internetowej www.kpp.mtp.pl oraz profilu Facebook Kulinarnego Pucharu Polski.