Ale Pasztet! –  zakwalifikowane ekipy

Wydarzenia

Ale Pasztet! – zakwalifikowane ekipy

19 października 2015

Ekipy kucharskie zakwalifikowane do V edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego Borów Dolnośląskich “Ale Pasztet !” – kategoria PROFESJONALIŚCI:

  1. Mariusz Śliwiński, Przemek Łyszkowski, Hotel Windsor, JACHRANKA
  2. Artur Lenczewski, Dariusz Baranowski, Hotel Pięć Dębów, SUPRAŚL
  3. Albert Bojarowski, Mateusz Bajer, Vistula Hotel, ŚWIECIE
  4. Dawid Konior, Bartosz Puchałka, Restauracja Miodowa 8, WADOWICE
  5. Paweł Żukowicz, Tomasz Kosiński, Herbarium Hotel, GĄSAWA
  6. Piotr Huszcz, Paweł Gałecki, Restauracja Piano, LUBLIN
  7. Michał Ziaja, Bartłomiej Wrona, Hotel Rzeszów, RZESZÓW
  8. Paweł Spodzieja, Marcin Janicz, Hotel Hp Park, POZNAŃ
  9. Karolina Wiśniewska, Damian Dawidowicz, Hotel Wellness Prowita, KOŁOBRZEG
  10. Dawid Szkudlarek, Bartłomiej Pawlikowski, Folwark Folińscy, LUBISZYN

Dodatkowo na podstawie Zielonej Karty przyznanej przez Organizatorów zakwalifikowali się :

  1. Sławomir Saguła, Dawid Rudczyński, Restauracja Javorina, ZAKOPANE
  2. Grzegorz Żurawek, Konrad Dróżdż, Las Woda, WILGA

Ekipa rezerwowa (powołana będzie w przypadku rezygnacji ekipy zakwalifikowanej):

  1. Patryk Mach, Przemysław Żurek, Blue Diamond Hotel, TRZEBOWNISKO