14 grudnia (sobota) w Sangate Hotel Airport w Warszawie odbędzie się Walne Zebranie Członków OSSKiC oraz uroczysta kolacja wigilijna.
Walne zebranie członków OSSKiC będzie miało charakter sprawozdawczy.

Serdecznie zapraszamy wszystkich Członków, Partnerów i Sympatyków Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni do wzięcia udziału w uroczystej kolacji wigilijnej w trakcie której zostaną wręczone nominacja do Narodowej Kulinarnej Reprezentacji Polski Juniorów i Seniorów na IKA Culinary Olympics – Stuttgart 2020.

PROGRAM:

SOBOTA 14/12/2019

13:00 – 15:00 - przyjazd i zakwaterowanie oraz lunch (doba hotelowa od godziny 14:00)
16:00 – 18:00 - Walne Zebranie Członków
Otwarcie obrad
Wybór Komisji Skrutacyjnej
Przyjęcie planu obrad
Sprawozdanie Zarządu
Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
Wolne wnioski
Zamknięcie obrad
20:00 – 24:00 - Uroczysta kolacja wigilijna

NIEDZIELA 15/12/2019
07:00 – 10:00 - śniadanie
do 11:00 - wymeldowanie i wyjazd z hotelu

UWAGA !

Potwierdzenie udziału w Walnym Zjeździe - Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Potwierdzenie udziału w Kolacji Wigilijnej -Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Rezerwacja noclegów Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub telefonicznie 22 57 64 550, 22 57 64 500
Rezerwacja noclegów na hasło (Wigilia OSSKiC)
Cena za pokój I osobowy ze śniadaniem 195 zł
Cena za pokój II osobowy ze śniadaniem 240 zł (120 zł od osoby)

Sangate Hotel Airport, ul. 17 Stycznia 32 w Warszawie.

 

Najpopularniejsze