Colors: Purple Color

Oferta ponad 300 wystawców z 20 krajów, druga sesja cyklu szkoleniowego Profesjonalny Menedżer Restauracji, warsztaty „Efektywny hotel - od koncepcji do sukcesu”, a także konkursy i pokazy, w których organizację angażują się znani ze szklanego ekranu mistrzowie – to propozycje 24. Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro i 13. Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. Te najważniejsze w Polsce wydarzenia branży HoReCa odbędą się już 25-27 marca 2020 r.

W Gdańsku po raz drugi w pojedynku na grille zmierzą się uczestnicy Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego o Tytuł Gold Grill Team. Konkursowym zadaniem będzie przygotowanie przystawki z pstrąga oraz głównego dania z łaty wołowej z polskiej wołowiny. W pierwszy kwietniowy weekend nad AmberExpo unosić się będzie smakowity zapach potraw z grilla.

Ruszyły zgłoszenia do trzeciej edycji konkursu „Wino na medal” organizowanego przez Stowarzyszenie Sommelierów Polskich. Swoje produkty mogą zgłaszać do konkursu importerzy, dystrybutorzy i producenci wina, których produkty są dostępne w ofercie branży HoRcCa.

Najpopularniejsze