2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

2. Bal Sylwestrowy Szefów Kuchni i Cukierni

Ponad 200 gości, wśród których obecni byli szefowie kuchni wraz z osobami towarzyszącymi, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych, zarówno ogólnopolskich jak i lokalnych, spotkało się 29 października w hotel Almond w Gdańsku by pożegnać 2018 rok.

Skąd pomysł na Sylwestra jesienią? – Szefowie kuchni sporadycznie obchodzą Sylwestra, z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Warto zatem dać im szansę na to, aby tuż przed ogromem pracy, jaka na nich czeka w grudniu, złapali oddech i w gronie przyjaciół i znajomych z branży mogli podsumować kończący się rok. – mówi organizator wydarzenia, Krzysztof Robert Szulborski

– W tym roku postawiliśmy na pirackie klimaty. Oprócz wspaniałej oprawy muzycznej, goście mogli podziwiać taniec brzucha oraz sportretować się na stanowisku u karykaturzysty. Oczywiście nie zabrakło także sylwestrowych fajerwerków, które rozbłysły na niebie jeszcze przed ciszą nocną - dodaje Agnieszka Opłatkowska, producentka i koordynatorka wydarzenia.

O oprawę kulinarną zadbał szef kuchni restauracja Magiel, Przemysław Langowski wraz ze swoją załogą.

Wydarzenie odbyło się dzięki uprzejmości partnerów branżowych, którzy od lat wpierają działalność Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Fot. Karol Kacperski Photography

Galeria

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Wydarzenia
Tagi
Data dodania
6 listopada 2018

Podobne artykuły

10. Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Kuchnia Polska na Mazowszu 2018”

16 listopada 2018

W Zespole Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie trwa 10. Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Kuchnia Polska na Mazowszu 2018”. Do tegorocznego finału kapituła konkursu wytypowała 12 zespołów, które współzawodniczyć będą w konkursie kulinarnym oraz kelnerskim.

przeczytaj całość

W Katowicach ruszył pierwszy w Polsce lokal Papa Diego

16 listopada 2018

15 listopada w galerii Libero Katowice ruszył pierwszy w Polsce lokal Papa Diego. W katowickim lokalu można spróbować m.in. kilku rodzajów burrito, tacos i burrito bowli, a także specjalnej lokalnej wersji tych dań – z krupniokiem.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Anita Kubiak

tel. (61) 851 37 08
anitak@poradnikrestauratora.com.pl